راهنما و آموزش بازی

راز ها و اسرار بازی Mortal Kombat Shaolin Monks

بازی مورتال کمبت شائولین مونکس (Mortal Kombat Shaolin Monks) یکی از بازی های به شدت پر طرفدار سری مورتال کمبت بود به حدی که پس از انتشار بازی Mortal Kombat X در نظرسنجی ها، ساخت قسمت دوم مورتال کمبت شائولین مونکس به اندازه ساخت نسخه جدید این سری رای داشت و طرفداران بسیار مشتاق برای ساخت این بازی هستند. با ما همراه باشید.

بنابر علاقه بسیار زیاد طرفداران سری بازی های Mortal Kombat به ساخت شدن ادامه این بازی، دیر یا زود احتمال کلید خوردن این بازی و ساخته شدن آن توسط استودیو ندررلم می رود.

مورتال کمبت شائولین مونکس برای کنسول پلی استیشن ۲ و ایکس باکس ساخته شد ولی اگر این کنسول های قدیمی را ندارید و قصد بازی کردن این بازی خاطره انگیز و زیبا را دارید. نگران نباشید، می توانید با نصب یک مبدل به روی رایانه شخصی خودتان این قسمت از مورتال کمبت را بازی کنید.

این بازی به شدت دارای رمز و راز بود و پر از ماجرا های مخفی به طوری که پس از تمام شدن خط داستانی بازی، فقط ۵۰ تا ۶۰ درصد از بازی را تمام کرده بودید اما گیمران این بازی به ۱۵۰ درصد و بیشتر هم رسیده بودند اما چطور؟ به دلیل رمز و راز های این بازی که ما برای شما آن ها را فاش خواهیم کرد.

مبارزه با کینو

اون جایی که قراره با شائوکان بجنگید دو تا قفس (زندان) هست که جانی کیج و پرنسس کیتانا در اونجا زندانی هستند.
به طرف زندان پرنسس کیتانا برید و اونجا سه بار R2 رو بزنید هر دفعه که R2 رو میزنید چند تا نوشته قرمز رنگ میاد.
بعد از اینکه سه بار R2 رو زدید سمت راست یک در باز میشه و دو تا سرباز میان بیرون اون سرباز ها رو بزنید و وارد در بشید.
بعد هم با کینو مبارزه کنید و شکستش بدید چون شما یک راهب شائولین هستید.

باز کردن کاراکتر پرنسس کیتانا

کمتر کسی پیدا می شود که پرنسس دنیای مبارزات مرگبار را نشناسد. پرنسس کیتانا یکی از قوی ترین شخصیت های مونث سری مورتال کمبت است که در بخش vs mode سری شائولین مونکس هم حضور داشت.

برای اینکه پرنسس کیتانا رو آزاد کنید باید به مرحله ی اون برید یعنی Evil Monstry.
بعد برید به همون جایی که برای اولین بار بهتون قدرت موتالیتی داد منظورم همون جایی هست که اون بنفش پوش هست.
همون جا یک ستون شکسته هست که باید روش بپرید بعد از اونجا بپرید روی سقف یکم برید جلو و اون سکه قرمز را بردارید.
تبریک میگم. پرنسس کیتانا آزاد شد.

مبارزه با ملینا

برای مبارزه با ملینا باید به living forest برید و مجسمه ها رو بشکنید تا چند تا زامبی ها دیده بشه و از زمین بیاد بیرون.
بعد به جای اینکه با اون ها مبارزه کنید بپرید تا اون شاخه بزرگ درخت رو بالای سرتون ببینید بعد شاخه اول رو بگیرید و از شاخه اول به شاخه دوم تاب بخورید تا به یک نردبان برسید .
بعد از نرده بالا برید و وارد در بشید. بعد باید از روی پل های مختلف عبور کنید تا به ملینا برسید.
بعد هم باهاش مبارزه کنید و شکستش بدید. شکست دادنش خیلی راحته!

بازکردن جانی کیج

شخصیت دوست داشتنی مورتال کمبت جانی کیج که در قسمت مبارزه ای این سری هم حضور دارد.

توی Wushi Academy قبل از انجم آخرین Test Your Might یه خونه میبینید.برید روی پشت بومش که البته هستین.
اون طرف که Test وجود داره یه خونست.روش پرش بلند کنید با X’R1.وقتی رفتین روش نرین سراغ تست آخر یه خونه سمت چپ متمایل به جولوه.
روش با همون دکمه ها پرش بلند کنین.بعدش یه دیوار خراب سمت راستتونه.
برید توش یه سکه خون آلود اونجاست بگیریدش.
جانی کیج آزاد شد.

مبارزه با ارمک

نکته: شما برای آزاد کردن ارمک باید قدرت swing ability و fist of ruin داشته باشید پس اول باید این قدرت ها رو بگیرید و بعد دوباره برگردید به ووشی آکادمی

برای مبارزه با ارمک باید به ووشی آکادمی برید.
از روی اون پل که تارتاکان ها سقفش رو خراب کرده بودن بپرید.
حالا باید به سمت چب برید و از روی تیغ ها با پرش بلند (lang jamp) بپرید و اون مجسمه ها رو بشکونید. و وارد بشید به در.
حالا به سمت چپ برید و از روی دیوار بالا برید.
حالا از روی چوب ها با قدرت swing ability بپرید.
بعدش برید کنار مجسمه بزرگ و R2 بزنید یک نوشته قرمز میاد.
حالا یک در باز شد.
وقتی وارد شدید برید کنار اولین مجسمه از سمت چپ و سه بار R2 بزنید.
حالا با ارمک مبارزه کنید.

 

آزاد کردنMortal Kombat 2

راه اول: بعد از شکست برادران سایه ها برین دو در اول رو رد کنین.میرسین به یه درخت نزدیک یه در بزرگ.اول برین پیش اون مبارزان سنگی.بعد سپراشونو بشکنین.
بعداز شکستن سپر اون رو به سمت در پرتاب کنین تا در بشکنه.بعدش برین توی در.میدونم تعجب کردین!اونجا اسموک رو میبینین!بعد برین پیشش و R2 بزنین.
بعد بهتون مأموریت میده .پس از انجام هر مأموریت برگردین پیشش تا برین مأموریت بعدی.بعد ازتموم شدن مأموریتا اسموک یه هدیه بهتون میده و اونMK2ـه!
راه دوم: این کد رو توی صفحه اصلی بزنین:L2 رو نگه دارین و بزنین،مربع،بالا،پایین،راس ت،چپ،R2،مربع و L2 رو رها کنین.

 

آزاد کردن ساب زیرو

راه اول: با کونگ لائو بازی رو تا آخر ببرین.
راه دوم: می توانید این کد رو به صورت خیلی سریع بزنین=L2 رو نگه دارین و بزنین،مربع،پایین ،بالا،L1،L1،بالا،مربع،L2 رو رها کنین

 

آزاد کردن اسکورپیون

 

راه اول: با لیوکنگ بازی رو تا مرحله آخر ببرین.
راه دوم: می توانید این کد رو به صورت خیلی سریع بزنین=L2 رو نگه دارید و بزنین،مربع،بالا،L1،R1،چپ،را ست،مربع و L2 رو رها کنین.

 

گرفتن ۱۰۰۰ امتیاز۱

بعد از اینکه در Living Forest وارد اون در ماری شکل شدین برای ورود به مکان بعدی باید Brutality داشته باشین.
پس برین روی اون دایره ای که وسطه بعد مجسمه ها میان و شما باید همه رو به سرعت بشکنین.سه بار پشت سرهم.
بعدش Brutality یادتون میده.بعدش در جلویی باز میشه. وقتی برین یه تونل پر از مجسمه میبینین.بعد از گذشت از تونل به یه پل میرسین.
ازش بگذرین تا برین پیش رپتایل و مارش.بعد از شکست اون و مارش برگردین همونجایی که Brutality یادتون داد.
دوباره برین روی دایره مجسمه ها میان همه رو بزنین تا دور و ورتون پر پول بشه.

گرفتن ۱۰۰۰امتیاز۲

اول اینکه باید ضربات رو پشت سر هم بزنین تا اینکه نوشته های تشویقی رو بیاره.
بعد از رد کردن super مینویسه toasty و یه صدای عجیب هم میگه توستی!همون موقع بازی رو متوقف کنین.
بعد یه نوشته میاره که میگه ۱۰۰۰ امتیاز برنده شدین.

 

آزاد کردن رپتایل

نکته: اول باید رپتایل رو شکست بدید.

وارد living forest میشید و از درخت ها و مرده ها رو رد میکنید.برادران سایه ها رو میکشید و از تیغ می پرید و وارد در میشید.
میرسید به یک جایی که یک آبشار کوچیک داره و پر از مار های کبری سمی و بزرگه.
از آبشار با پرش بلند(X و L1) بپرید و وارد در بعدی شید.
حالا چهار تا از اون سرباز های سپردار میبینید که دوتاشون زنده میشن با ضربات پشته سر هم و قدرتی (با دایره) سپرهاشون رو بشکنید.
بعد اون ها رو بیارید سمت چپ در آب!
حالا اونجا یک ستون بزرگ میبینید.
سرباز رو بگیرید و پرتاب کنید به سمت ستون تا ستون بشکنه.
حالا برگردید و از در برید بیرون و برید به همون جایی که یک آبشار کوچیک بود.
درسته دیگه آبی از اونجا پایین نمیاد.انگار خشک شده!
برید جلوتر!چی میبینید؟آیا یه چیز قرمزرنگ میبینید؟بله اون خودشه!
سکه ای که رپتایل رو آزاد میکنه بگیریدش.

 

آزاد کردن باراکا

برای آزاد کردن باراکا باید به soul tombs برید.
میرسید به جایی که چهار تا تارکاتان هستند.
حالا این جا شما باید بپرید با قدرت wall climb .
خب حالا سمت راستتون رو نگاه کنید.
یک ستون میبینید.
با (دایره)بشکنیدش.
حالا بپرین روی چوپ های شکسته و همیجوری برید تا باراکا رو آزاد کنید البته با خوردن اون یک سکه قرمز!

 

پیدا کردن اسموک

عد از این که وارد living forest شدید و اون مرده ها رو رد کردید و از در عبور کردید و به آبشار کوچیک رسیدید و اونجا رو هم رد کردید به یک آبشار بزرگ می رسید.
اون جا چهار تا سرباز سپردار هست که دو تاش زنده میشه.
سپر شون را با دایره بشکنید.
یکیش رو بگیرید و پرت کنید به طرف همون دری که یکم نقش و نگار روش هست.
بعد در میشکنه.
وارد در بشید بقل درخت اسموک رو می بینید که داره دود تولید مکنه.
اسموک پیدا شد.

 

ماموریت های اسموک

وقتی که اسموک رو پیدا کردید برید کنارش و چند بار R2 بزنید.
اون بهتون یکم ماموریت میده.
مامورت اول:
برید به soul tomps همون جایی که براکا رو آزاد کردید.
حالا شما باید وارد یک در بشید که توش پر از تارتاکان هست.
اونجا میریزن سرتون و شما باید بگیریدشون و به ستون ها بکوبین تا بشکنه.
هر ستون که میشکونین یک علامت نشون داده میشه.
وقتی همه ستون ها رو شکستید یک پیغام قرمز رنگ میاد و میگه که یکی از مامورت های اسموک به پایان رسید.
حالا برگردید پیش اسموک و دست مزدتون رو ازش بگیرید
حتما دست مزد رو بگیرد ها چون این همه زحمت کشیدید مفتی که نمیشه.
ماموریت دوم:
مامورت دوم رو توضیح دادم.
مامورت دوم همون آزاد کردن ارمک هست.
وقتی که وارد مرحله ارمک بشید و اون رو شکست بدید یک پیغام میاد که اسموک میگه:دمت گرم بیا پولت رو بگیر.
شما هم میرید میگیرید.
ماموریت سوم:
soul tomps رو که یادتون هست اگه دقت کرده باشید یکی از در ها بسته بود.
حالا باز شده باید برید اونجا.
بازم هم این نامرد ها پیدا شون میشه.
منظورم همون تارتاکان هاست.
۳ تا تارتاکان توی اون در هست.
اما نکشیدشون
همون جا چند تا تله میبینید تارتاکان ها رو پرت میکنید تو تله ها تا با زجر بمیرن دیگه کسی رو اذیت نکنن.
وقتی هر سه تاشون رو انداختید توی تله ها دوباره اسموک پیغام میده:
میگه بیا داداش کارت درسته!
و شما هم میرید.
ماموریت چهارم:
برای ماموریت چهارم میرید به پرتال.
اونجا دو تا پرتال کوچیک و بنفش وجود داره.
دشمن ها رو میندازید تو پرتال ها.
فقط یادتون باشه اون بفش پوش ها رو نمیتونین بندازید تو پرتال .
بازم اسموک میگه:دمت گرم داداش
و شما هم برمیگردید پیش اسموک.
ماموریت پنجم:
همون جایی که اسموک هست جلو ترش یک پرتال وجود داره.
برید به اون جا.
پرتال شما رو میبره به یک جایی که پر از دشمنه.
دشمن ها رو بزنید بترکونید
تا اونجایی که از شما بترسن و دیگه نیان.
حالا برگردید پیش اسموک.
و R2 بزنید
بله!
شما ترکوندید
MK2 رو آزاد کردید
تبریک میگم

 

آزاد کردن کابال

قبل از جایی که با سابزیرو مبارزه میکنید ، دو در وجود دارد. در اول ، خروجی به سمت سابزیرو را آزاد میکند و در دوم به سمت زندان کابال میرود.
به سمت در دوم بروید و به راهتان ادامه دهیدتا به زندان کابال برسید. البته این راه خطرناک است زیرا ازجلو سنگ های بزرگی به شما پرتاب میشود. پس از رسیدن به زندان کابال ، دمویی نشان داده می شود که کونگ لاو کابال را آزاد میکند.
حالا اطرافتان را نگاه کنید، پر از امتیاز است!

 

کد های گیم شارک مورتال کمبت شائولین مونکس

 

Mastercode 
۹۸۳B042E 78FBCCB1 

Infinite:
Health
۲۸۲۸۴۱DE FB2DE42E
۲۸۲۸۴۱۵۷ ۶D2DE42B
Energy
۲۸۰CC8D0 0CA57A65
Fatality Meter
۲۸۰D6DCF 0B967A6F
۲۸۰D6DB1 642D2FE0
Max Exp
۲۸۱۶ED40 0196F935
۲۸۱۶EDD8 F756A03E
۲۸۱۶EDED 6D2D2FA9
۲۸۱۶EDD0 A1A37ED3
۲۸۱۶ED0C 0C96EC0C
۲۸۰DA078 A1426965
Have:
Fast Exp Gain
۲۸۰۱۱۹۶۸ ۶FA32C03
Targetted Enemies Have No Health
۲۸۰۲۴۶E9 64D9E42B
Bosses Have No Health
۲۸۰۲۱۵۷۳ DBF1E42B
(NOTE: No Health codes prevent Fatalities)
Each Hit Worth:
۲ Hits
۲۸۰D22CF 6FD97A71
۵ Hits
۲۸۰D22CF 6FD97A44
۱۰ Hits
۲۸۰D22CF 6FD97A2A
۵۰ Hits September 25, 2006
۲۸۰D22CF 6FD97AE8
(NOTE: Select Only One Hit Code)
Unlock:
Mortal Kombat II
۲۸۴۷۶۹۷C 0CA57A56
Sub Zero (Single Mode)
۲۸۴۷۶۹۶۸ ۰CA57A56
Scorpion (Single Mode)
۲۸۴۷۶۹D6 0CA57A56
Arenas/Art/Movies/Photos/Characters(VS Mode)
۴۸۴۷۶۹۵A 0CC27A56
۲E187D54 0CA57A65
توجه! وارد کردن مستر کد الزامی می باشد.

 

شما عزیزان می توانید سوالاتتان را در رابطه با این بازی از بخش نظرات مطرح کنید تا در اولین فرصت پاسخ داده شود.

برچسب ها

‫17 نظرها

  1. سلام ببخشید من پلی استیشن دو دارم و این بازی را به صورت CD خریداری کردم . در همین مراحل اول بازی که میکنم وقتی که به اولین پل بازی میرسیم و دو تا نگهبان نیزه دار از دو طرف ما را محاصره کرده آمد ، بعد که اینا رو شکست دهم یک دروازه نارنجی رنگی میاد که باید بریم توش ولی من وقتی که میرم توی دروازه دیگه بازی رو نمی خونه و صفحه سیاه میشه چکار کنم؟ کارت حافظه ندارم یعنی قبل از اینکه به دروازه نارنجی رنگ برم باید سیوش کنم؟ میدانم کجا سیو کنم ولی باید اولش چه کار کنم بازی رو سیو کنم که کارت حافظه ندارم یا مستقیم بعد از شکست دادن دو تا نگهبان نیزه دار وارد دروازه نارنجی رنگ بشم که دیگه بازی رو نمیاره؟ یکی راهنمایی کنه 😭؟ آیا مشکل از CD هست یا پلی استیشنم ؟

    1. سلام.
      اگر بازی لود نمیشه. به سیو کردن شما مربوط نمیشه و در واقع مربوط به دیسک بازی و یا پلی استیشن شماست.
      می تونید از یک نمونه دیسک دیگه این بازی استفاده کنید. اگر بازم مشکل باقی بود. در پلی استیشنتون باید مشکل رو جستجو کنید.

    2. سلام عرض میکنم. مشکلی که شما بیان کردید از عمده مشکلاتیه که برای افرادی رخ میده که نسخه دولبه بازی (یعنی دارای MK Deception و MK Shaolin Monks) رو دارند. اگر بازی شما دولبه ست باید بدونید که این نسخه ها همگی تقلبی و پر از عیب و ایراد هستن.
      اگر از نسخه تک لبه و سالم استفاده میکنید و پشت دیسک و سوراخ دایره ای CD نگاه کنید، اگر خط خوردگی دیدید روی نوشته دور سوراخ یعنی مشکل از دیسکه. در غیر این صورت دو وجه پیدا میکنه مشکل که یکیش همون خراش یا خرابی جزئی روی دیسکه و دیگری ممکنه به لنز مربوط بشه که اگر دومی بود تا همونجا هم بازی رو روان اجرا نمی کرد برای شما.
      اگر دیسک سالمه پیشنهاد من به شما فلشخور کردن PS2 هست. اگر امکان فلش خور کردن رو ندارید هم میتونید بازی رو دانلود کنید و رایت کنید تا از سلامت اون اطمینان خاطر داشته باشید.
      اگر حل نشد خبر بدید تا بررسی بشه.

          1. سلام همان طور که گفتم روز پنج شنبه یعنی امروز رفتم و نسخه تک لبه را خریداری کردم ، اما این بازی جدیدی که خریدم رو اصلا بالا نمیاره و یک صفحه میاره که عکس سی دی دارد و تو گرینه اینتر با ضربدر و اون یکی گزینه بک با دایره هست و دیگه هیچی نمیاره خواهش میکنم یکی کمک کنه من این بازی رو می خوام 😭😭😭😭

          2. سلام.
            بازم نسخه قلابی خریداری کردید متاسفانه این مشکل الآن دودهه ست یقه افرادی که کنسول PS2 دارن رو میگیره. اگر سیستم PC شما خیلی ضعیف نیست پیشنهاد من استفاده از مبدل PCSX2ـه که خود من هم چندوقتی هست به جای کنسول از این مبدل استفاده میکنم. اگر مشکل سیستمی دارید یا هر دلیل دیگه و همچنان دلتون میخواد با PS2 بازی کنید بهتره خودتون فایل Iso رو دانلود کنید و بعد رایتش کنید دیگه خیالتون راحت میشه که فایل سالمه.

          3. خدا بزنه به کمر هر کس که سی دی تقلبی می فروشه انشالله خیر نبینه الان چهل هشت هزار تومان برای بازی دادم ولی بازم تقلبیه 😬خسته شدم
            من بلد نیستم چطوری رایت کنم بازی رو بی زحمت بهم یاد بدین 😜

        1. در جواب به اجرای بازی MK Shaolin Monks. اول این فایل iso رو دانلود کنید: http://uploadboy.com/4pfghku6ka7o.html
          اگر میخواید بازی رو روی PC اجرا کنید باید نرم افزار PCSX2 رو دانلود کنید: downloadboy.com/1395/06/17/دانلود-عالی-ترین-نرم-افزار-اجرای-بازی-ه/
          اگر هم اصرار دارید روی PS2 اجرا کنید این مطلب رو بخونید: forum.rasagame.ir/thread1982.html
          اینطوری نیازی به رایت بازی روی دی وی دی نیست. موفق باشید!

  2. سلام خسته نباشید مطالب عالی بود .میگم امکانش هست بازی رو فلش ریخت به دستگاه وصل کرد؟یعنی دیگه سی دی نذاریم.بعد سوال دیگه اینکه این کد های آخر که گفتید رو چجوری باید بزنیم ،عدد ها چجورین؟☺

    1. سلام.
      بله امکانش هست ولی باید کنسولتون فلش خور باشه که در انجمن مطلب نوشته شده قبلا راجع به فلش خور کردن کنسول. راجع به سوال دوم این کدها مربوط به گیم شارک هستن و در حالت عادی به کار نمیان. پیش نیاز اینجور کدها سی دی Game Shark یا CodeBreakerـه که نه تنها برای این بازی بلکه تقریبا برای بیشتر بازی های کنسول PS2 قابل استفاده ست.
      میتونین فایل گیم شارک رو از گوگل دانلود کنید و بعد از رایت این کدها رو وارد کنید.

      1. خیر اینطور نیست. فقط گاها موقع کشته شدن شخصیتتون هر از چندگاهی پیامی میاد که توش از کوانچی هم اسم برده شده. ولی کوانچی کلا توی این بازی حضور نداره. سال ۲۰۰۵ ادبون (سازنده بازی) در حالیکه تقریبا طراحی این شخصیت و حرکاتش رو تکمیل کرده بود اونو به صورت کامل از MK Shaolin Monks حذف کرد و حتی بصورت غیرقابل بازی هم در دسترس نیست دیگه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن